Katso videoitani somessa!

Tähdenlento
YOUR SPIRITUAL HEALING JOURNEY

Matkasi kohti henkistä kukoistusta

Nyt on aika investoida itseesi

Henkisen hyvinnoinnin matkaopas

Hei! Sinä kaunis sielu!

Stop! Pysähdy! Milloin viimeksi muistit pysähtyä?

Jos olet miettinyt elämäsi tarkoitusta, haet itseäsi ja parannusta omaan henkiseen hyvinvointiinsi tai jaksamiseen, niin tämä viesti on sinua varten!

Olen luonut kurssin, jossa kerron sinulle, millä tavalla voit löytää itsesi, parantua ihmisenä ja luoda itsellesi unelmiesi elämän.

Nyt on aika investoida itseesi! Seuraa minua somessa, jotta pysyt ajantasalla.

Tanita Sundell
Your Spiritual Healing Journey – Henkisen hyvinvoinnin matkaopas

Your Spiritual Healing Journey – Henkisen hyvinvoinnin matkaopas

Olet vain yhden napsautuksen päässä aloittamasta syvällisen ja elämää muuttavan matkan. "Your Spiritual Healing Journey" -kurssi on valmiina tukemaan sinua kohti henkistä kasvua ja sisäistä rauhaa. Tämä on investointi itseesi, joka kantaa hedelmää pitkään.

Liity samanhenkisten ihmisten yhteisöön ja löydä tasapaino, rauha ja täyttymys elämääsi. Tilaa kurssi nyt ja anna itsellesi lahja, joka kestää eliniän. Sinun matkasi kohti parempaa elämää alkaa tästä.

€99
€35/kk(3kk)

Your Spiritual Healing Journey

Suosittu henkinen uutuuskurssi

Kattava videokurssi sisältäen:

  • 39 suomenkielistä luentovideota
  • Yli 2,5 tuntia opetusmateriaalia
  • 140 harjoitustehtävää
  • “Pieni affirmaatiokirja elämänmatkaajille” (e-kirja)
  • Kunniakirja kurssin läpäisystä
  • Tyytyväisyystakuu: Rahat takaisin jos et ole tyytyväinen.
  • Ohjeet etenemiseen kurssin jälkeen

Oletko koskaan tuntenut itsesi kadonneeksi tai stressaantuneeksi, etkä tiedä miten löytää sisäinen rauha ja tasapaino elämään?

Monet meistä kokevat näitä tunteita. Elämän kiireinen rytmi ja lisääntyneet vaatimukset vievät meiltä helposti yhteyden itseemme ja henkiseen hyvinvointiimme.

“Your Spiritual Healing Journey” -verkkokurssi on suunniteltu juuri sinua varten, joka kaipaat syvempää ymmärrystä ja tasapainoa elämääsi. Tällä kurssilla et ole vain oppimassa – olet aloittamassa matkaa kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kurssimme avulla voit vapautua stressistä, löytää sisäisen rauhan ja avata oven kohti henkistä kasvua.

Ymmärrämme, että aika on rajallista ja elämä kiireistä. Siksi kurssimme on rakennettu joustavaksi ja itsenäisellä tahdilla eteneväksi. Voit oppia ja harjoittaa uusia taitoja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Jokainen opetustuokio ja käytännön tehtävä on suunniteltu tukemaan sinua matkallasi kohti syvempää itseymmärrystä ja henkistä tasapainoa.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle enemmän kuin vain tietoa – se antaa sinulle konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, joita voit soveltaa päivittäisessä elämässäsi. Liity mukaan tänään ja huomaa, miten elämäsi voi muuttua, kun löydät yhteyden itseesi ja ympäröivään maailmaan.

Aloita “Your Spiritual Healing Journey” -kurssilla ja löydä rauha, tasapaino ja täyttymys elämääsi. Tässä matkassa et ole yksin, olemme tukenasi jokaisella askeleella.